BSO Bergambacht “De Regenboog”

Bereken uw netto bijdrage

BSO De Regenboog in Bergambacht is een vrolijke en actieve BSO. De kinderen krijgen uit school de ruimte te ontspannen en bij te komen van een schooldag. Voor een week of een aantal weken worden er thema’s bedacht, met inbreng van de kinderen. Tijdens deze weken worden de activiteiten die aangeboden worden afgestemd op het thema. Zo wordt er over het thema geknutseld, worden er verhalen over gelezen, gaan we op onderzoek uit om meer over het thema te weten te komen of er ervaring over op te doen. In het lokaal zal te zien zijn met welk thema er gewerkt wordt. Als het binnen het thema past, doen we leuke workshops met de kinderen, bijvoorbeeld graffiti spuiten of sieraden maken. Royal Kids Home beschikt over een 3D printer en zo kan er ook een workshop 3D printer met de kinderen worden gedaan.

Op de BSO kunnen wij gebruik maken van het handvaardigheid lokaal, zo kunnen wij ook met de kinderen timmeren of figuurzagen. Wij maken gebruik van het schoolplein van CBS de Ark, iedere dag word er met de kinderen buiten gespeeld of we spelen in de gymzaal waar we actieve spelletjes kunnen doen. In het lokaal hebben we een fijne zithoek waar de kinderen kunnen ontspannen en een speelzolder waar op of onder fijn gespeeld kan worden.

Onze voordelen

De BSO bevindt zich in basisschool de Ark en sluit aan bij het continue rooster van de school. Leerlijnen en thema’s worden regelmatig besproken tussen docenten van alle klassen en medewerkers van Royal Kids Home.
Ook in de vakanties zijn we alle dagen geopend en dan organiseren we regelmatig leuke uitjes. Bijvoorbeeld naar een speeltuin, binnenspeeltuin of we gaan met elkaar midgetgolven of er komt iemand langs zoals een roofvogel show. Voor onze Royal Kids zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Als uw kind naar de BSO gaat, kunt u gebruik maken van onze warme maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 1 euro per warme maaltijd. De leverancier van onze maaltijden is Royal Foods. Zij zijn specialist in het aanbieden van maaltijden voor kinderen. Zij leveren bewuste en gezonde maaltijden. Royal Foods is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent gezonde voeding met betrekking tot kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan. Heeft uw kind een dieet of een allergie geef dit dan aan ons door en houden we hiermee rekening. Ook Halal maaltijden kunnen we laten bereiden.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8017″]