BSO Gouderak “Het Speelschip”

Bereken uw netto bijdrage

BSO het Speelschip in Gouderak is een gezellige, creatieve BSO. We werken een paar weken met een bepaald thema. Tijdens deze weken knutselen we over het thema, kijken naar verhalen of informatie die erbij passen en zal er in de groepsruimte te zien zijn met welk thema we werken. Uiteraard staan we stil bij alle feestdagen en laten ons hierdoor inspireren. Ook organiseren we regelmatig leuk workshops voor onze BSO kids. “Leren en werken met een 3D-printer”. Ook maken we veel gebruik van veel natuurlijke materialen. Zo kan je van een gekleurde schoenendoos, rietjes en beschilderde wasknijpers je eigen voetbalspel maken. Van hout kunnen we buiten een mooi speelhuis maken.

Iedere dag spelen we heerlijk buiten op het schoolplein of zijn we in de gymzaal en kunnen daar klimmen en klauteren of balspelletjes doen. We hebben een leuke zithoek, waar de kinderen kunnen relaxen en boeken en strips kunnen lezen. Gezelligheid, creativiteit en ontspanning staan bij onze BSO voorop.

Onze voordelen

De BSO bevindt zich in basisschool De Bron en sluit aan bij het rooster van de school. Leerlijnen en thema’s worden regelmatig besproken tussen docenten van alle klassen en medewerkers van Royal Kids Home.

Ook in de vakanties zijn wij geopend en dan organiseren we regelmatig leuke uitjes. Bijvoorbeeld naar een speeltuin, binnenspeeltuin of we gaan met elkaar midgetgolven of er komt iemand langs voor bijvoorbeeld een workshop paracord knopen. Voor onze Royal Kids zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Voor voorschoolse opvang kunt u bij ons terecht en zorgen wij er voor dat uw kind op school in de klas komt.
Als uw kind naar de BSO gaat, kunt u gebruik maken van onze warme maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 1 euro per warme maaltijd. De leverancier van onze maaltijden is Royal Foods. Zij zijn specialist in het aanbieden van maaltijden voor kinderen. Zij leveren bewuste en gezonde maaltijden. Royal Foods is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent gezonde voeding met betrekking tot kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan. Heeft uw kind een dieet of een allergie geef dit dan aan ons door en houden we hiermee rekening. Ook Halal maaltijden kunnen we laten bereiden.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8017″]