BSO Lekkerkerk “Het Atelier”

Bereken uw netto bijdrage

BSO Lekkerkerk “Het Atelier” is een gezellige, creatieve BSO zoals de naam al doet vermoeden. We werken een aantal weken met een bepaald thema. Tijdens deze weken knutselen we over het thema, kijken naar verhalen of informatie die erbij passen en zal er in de groepsruimte te zien zijn met welk thema we werken. Uiteraard staan we stil bij alle feestdagen en laten ons hierdoor inspireren. Ook organiseren we regelmatig leuke workshops voor onze BSO kids. Bijvoorbeeld de schilder workshop ‘Ontdek de kunstenaar in jezelf’ en “Leren en werken met een 3D-printer”. Ook maken we veel gebruik van veel natuurlijke materialen. Zo kan je van een gekleurde schoenendoos, rietjes en beschilderde wasknijpers je eigen voetbalspel maken. Van hout kunnen we buiten een mooi speelhuis maken. We leggen een eigen moestuin aan en niet te vergeten kunnen we spelen in ons prachtige levensgrote speelkasteel.

Iedere dag spelen we heerlijk buiten op het schoolplein of zijn we in de gymzaal en kunnen daar klimmen en klauteren of balspelletjes doen. We hebben een leuke zithoek, waar de kinderen kunnen relaxen en boeken en strips kunnen lezen. Gezelligheid, creativiteit en ontspanning staan bij onze BSO voorop.

Onze voordelen

De BSO bevindt zich in basisschool Eben – Haëzer en sluit aan bij het continue rooster van de school. Leerlijnen en thema’s worden regelmatig besproken tussen docenten van alle klassen en medewerkers van Royal Kids Home.
Ook in de vakanties zijn we alle dagen geopend en dan organiseren we regelmatig leuke uitjes. Bijvoorbeeld naar een speeltuin, binnenspeeltuin of we gaan met elkaar midgetgolven of er komt iemand langs zoals een roofvogel show. Voor onze Royal Kids zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Zit uw kind op een andere school in Lekkerkerk dan halen onze medewerkers uw kind of kinderen op en brengen het naar de BSO. Ook voor voorschoolse opvang kunt u bij ons terecht en zorgen wij er voor dat uw kind op school in de klas komt.
Als uw kind naar de BSO gaat, kunt u gebruik maken van onze warme maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 1 euro per warme maaltijd. De leverancier van onze maaltijden is Royal Foods. Zij zijn specialist in het aanbieden van maaltijden voor kinderen. Zij leveren bewuste en gezonde maaltijden. Royal Foods is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent gezonde voeding met betrekking tot kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan. Heeft uw kind een dieet of een allergie geef dit dan aan ons door en houden we hiermee rekening. Ook Halal maaltijden kunnen we laten bereiden.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8017″]