Peuteropvang Bergambacht ‘Noach’

Bereken uw netto bijdrage

Als uw kind net 2 jaar is, dan merkt u vast dat uw peuter de wereld wil gaan ontdekken. Bij peuteropvang Noach in Bergambacht, van Royal Kids Home, is dat mogelijk. Vanaf 2 jaar mag uw peuter, een aantal uurtjes op vaste dagdelen komen spelen. Dit biedt uw kind de mogelijkheid om in een andere omgeving op ontdekking uit te gaan en het leert omgaan met leeftijdgenootjes. Spelenderwijs wordt uw peuter voorbereid op het basisonderwijs, dit zorgt er voor dat uw kind straks gemakkelijker over gaat naar het basisonderwijs.

Bij Royal Kids Home:

  • kan uw kind spelen, ontdekken en leren met leeftijdsgenootjes;
  • maakt uw kind kennis met woorden, cijfers, vormen en kleuren;
  • doet uw kind mee aan leuke activiteiten zoals zingen, knutselen, voorlezen en buiten spelen;
  • krijgt uw kind ruime aandacht voor de algemene en motorische ontwikkeling;
  • wordt uw kind spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

De peuters kunnen fijn spelen in de verschillende speelhoeken en op de verhoogde speelverdieping. Daarnaast werken wij met verschillende thema’s. Binnen dit thema worden er verschillende activiteiten gedaan met de kinderen zoals knutselen, voorlezen en gym spelletjes. Op die manier beleven de peuters ook echt het thema. De thema’s en de verwerking daarvan sluiten aan op de leeftijd en ontwikkelingsfase van de kinderen.

Onze voordelen

In dit integrale kindercentrum komen de basisschool, peuteropvang, en BSO samen. Waar mogelijk is werken we samen met de basisschool zodat we elkaar kunnen vinden en ontmoeten met gezamenlijke activiteiten, zoals het school ontbijt, sportdag etc.

Kinderen hebben warmte, liefde en acceptatie nodig. Ze mogen er zijn, zijn bijzonder en uniek. Hier staan wij voor als Royal Kids Home. Wij vinden het belangrijk om hen structuur en duidelijkheid te bieden. Daarom werken wij met vaste leidsters. Onze leidsters zijn liefdevol en hebben aandacht voor de kinderen. Zij hebben oog voor het kind en hebben een passie voor het werken met kinderen.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8017″]